Buna ziua,
ma aflu intr-o situatie cel putin ridicola ca sa nu zic tragi-comica. Imi renovez apartamentul si am ratacit actele de proprietate ale apartamentului. Crezand ca le-am aruncat din greseala, am intrat in panica, am luat duplicat de la vanzator (care mi-a solicitat o declaratie notariala si un anunt la ziar) si....dupa aproximativ 1 saptamana....am gasit dosarul cu actele originale. Ce pot face in aceasta situatie? Pe contractul original incheiat in 1996 scrie de mana nr de chitanta cu care am achitat ultima rata, stampila cu numarul cadastral. Pe duplicat, nu. Ar trebui sa solicit de la vanzator o adeverinta de achitare si una de la cadastru. Sincer ar fi mai facil sa ma pot folosi de actul original decat de duplicat. Ce pot face? Le pot folosi pe amandoua? Pot anula declaratia notariala? Trebuie sa dau alta precum ca am gasit actele originale?
Rog mult un raspuns!
Rca masina vanduta
surcelus
Buna seara! Am vandut o masina care avea polita rca pe un an de zile. Am incheiat contract de vanzare cumparare. Noul proprietar fiind din alt judet mi-a ... (vezi toată discuția)