avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1782 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... In urma interviului de angajare am primit o oferta ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

In urma interviului de angajare am primit o oferta salariala pe mail, pe care am facut-o publica pe fb si angajatorul ameninta ca ma da in judecata, era confidentiala oferta?

In oferta nu scrie nici unde ca e confidentiala, la interviu nu am semnat vreo clauza de confidentialitate, nu am semnat nimic. Oferta de salar si salarul (pe care il voi avea daca voi semna contractul) sunt doua chestii diferite. Inteleg ca salarul e confidential, dar e si oferta de salar confidentiala?
Ultima modificare: Marți, 10 Aprilie 2018
razvitm, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:43, 10 Aprilie 2018
Potrivit art.17 alin.7 C.mun., cu privire la informatiile furnizate salariatului, prealabil incheierii contractului individual de munca, intre parti poate interveni un contract de confidentialitate.

Prin urmare, inainte de semnarea c.i.m., trebuia incheiat un contract de confidentialitate cu privire la informatiile din ofeta de angajare.
Daca nu a fost incheiat un astfel de act, consider ca oferta nu este confidentiala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Clauza confidentiala vany vany Angajatorul are obligatia de a anunta salariatul cu 15 zile inainte de semnarea actului aditional in vederea modificarii contractului individual de munca prin ... (vezi toată discuția)
Acordul de confidentialitate lorrybitza lorrybitza Acordul de confidențialitate este valabil fara semnarea CIM? (vezi toată discuția)
Clauza de confidentialitate Daliborka Daliborka Buna ziua, In cazul in care un angajator doreste sa introduc intr-o oferta salariala si clauza precum aceasta este confidentiala si candidatul caruia i s-a ... (vezi toată discuția)