Buna ziua,
va rog sa ma ajutati cu o lamurire a unei situatii :
O firma de recuperare a obtinut incuviintarea executarii silite , utilizand conf. prevederilor art. 1578 din Noul Cod Civil si potrivit dispozitiile art.71 din OUG nr.50/2010 , o Confirmare de Notificare a cesiunii de creanta , expediata prin Posta Romana, de o alta firma de recuperare, fost cesionar al respectivului credit, pe care i l-a cedat firmei care a obtinut incuviintarea.
Ulterior, pentru ca mai aveam un alt credit cu probleme, o alta firma, a obtinut un nou titlu executoriu, dar a depus la dosarul de incuviintare , aceeasi Confirmare a Notificarii cesiune, firma care apare expeditor al Notificarii, este cedent al cesiunii pentru aceasta a doua firma , diferita fata de firma care a obtinut prima incuviintare.
Sa rezum : Firma X da spre utilizare firmei Y si firmei Z , o Confirmare a Notificarii Cesinii de creanta , iar firma Y si Z obtin incuviintari de executare silita.
Data Confirmare Posta Notificare cesiune este 15.05.2014
Data Contractul de cesiune intre X si Y este 2.04.2014
Data Contractul de cesiune intre X si Z este 7.02.2014
Ce pot sa fac , ca sa dovedesc ca aceasta Confirmare a fost utilizata abuziv ?
In ambele dosare termenul de Contestatie la executare a fost depasit
Va multumesc foarte mult
Oare, am explicat corect situatia ? Sper din tot sufletul, (poate pentru ca sunt implicata si din dorinta de a fi cat mai concisa, am eliminat unele date si nu stiu cat se intelege din ce am vrut sa spun),
Nu stiu cat de concludent ar fi sa fac o plangere penala pentru falsificarea semnaturii mele pe Confirmarea de la Posta si pt faptul ca au utilizat abuziv un document pe care il aveau, pentru obtinerea unei incuvintari de executare silita pentru care nu aveau o asemenea Comunicare.