Am cumparat o masina si la scurt timp,o saptamana am vandut o...asta s a intamplat in 2015.masina nu era inmatriculata in Ro.Acum proprietarul vrea sa o inmatriculeze si cere fiscalul.Cum se procedeaza mai departe?Impozit n a platit nimeni.
Atat timp cat vehiculul nu a fost notat pe rolul fiscal al unui contribuabil detinator al vehiculului evident nu se poate prezenta certificat fiscal obligatoriu pentru inmatriculare
Problema este ca dv detineti document achizitie bun mobil cu vanzatorul iar daca doriti solutionarea ,initial trebuie sa notati vehiculul pe rolul dv fiscal sa achitati obligatiile aferente 2015- prezent dupa care sa incheiati document vanzare cumparare si sa prezentati certificat fiscal
Dv hotarati avantajele si dezavantajele
Radiere vehicul
Roby1967
Am vandut o masina in urma cu 4 ani ! S-a intocmit act de vanzare, am eliberat fisa fiscala...In aceasta perioada ma sina a fost revanduta de mai multe ori , ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare
hsks
daca cumpar o masina de la o persoana care nu este proprietar in certificat si are doar fiscalul si un act de vanzare-cumparare cu proprietarul, pot ... (vezi toată discuția)