avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 731 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Primaria nu respecta un contract. Ce pot face eu?
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Primaria nu respecta un contract. Ce pot face eu?

Am 3 contracte cu administratia unui cimitir ce apartine de primarie pentru intretinerea a 6 morminte (presupune curatarea de gunoaie, buruieni o data pe luna; se percepe o taxa lunara si contractele sunt facute pe o perioada de un an). S-a facut curatenie doar in prima luna, iar de atunci sunt purtat cu vorba de catre administrator care ma trimite pe mine la femeia careia i-a repartizat mormintele. Am inteles prin asta ca trebuie sa-i dau eu ceva acesteia, i-am dat niste bani si cum va spuneam, doar o data s-a curatat. Nu reusesc sa-i determin sa respecte contractul, pur si simplu imi rad in nas. Degeaba fac reclamatie la primarie, nu o sa rezolv nimic. As putea sa-i reclam undeva si sa verifice cineva daca se respecta contractul? Ca sa-i dau in judecata, nu merita efortul

Alte discuții în legătură

Ce se intampla cu gunoiul din cimitire? hacman hacman Buna ziua, Am parintii ingropati intr-un cimitir din Bucuresti, sector 5 in apropiere de cimitirul evreiesc. Intradevar sectorul 5 are un anume specific in ... (vezi toată discuția)
Pot fi constransi locatarii? AsociatiaMihaiViteazuTV1 AsociatiaMihaiViteazuTV1 Cum pot fi constransi locatarii din cadrul unei asociatii sa participe la actiunile de amenajare a spatiilor din jurul blocului, de curatenie etc? Exista un ... (vezi toată discuția)