avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 504 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Primaria refuza punerea in posesie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Primaria refuza punerea in posesie

Buna ziua ! Am aprobata in anexa o suprafata de 10 ha .Am depus doua cereri la primarie privind punerea in posesie iar aceasta oarecum imi refuza cerererea .La una dun cereri raspunsul a fost : "atunci cand vom face sedinta de fond funcir vă anuntam". Asta insemnand peste 100 de ani?! Ce proceduri exista sau ce pot face din acest punct de vedere pt a-mi recupera pamantul.
Va multumesc !
Ultima modificare: Marți, 10 Aprilie 2018
Baciu_alexandra, utilizator
Cel mai recent răspuns: Alexandrina Mihai , 00:34, 11 Aprilie 2018
Solicitati sa vi se transmita data cand se va tine sedinta. Daca nu va raspund , va puteti adresa unui executor, in contextul in care aveti deja titlu de proprietate asupra celor 10 ha.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Titlu de proprietate necesar pt. iesirea din indiviziune ecaterina.banarie ecaterina.banarie Mama a decedat in oct 2010 in com.Pirgaresti,jud. Bacau,unde a locuit in urma casatoriei din 1944.,dar detine o suprafata de aprox.2 ha in com.Ruginesti ... (vezi toată discuția)
Hotarare irevocabila legea 247- amplasament ocupat bukinst bukinst In urma unui proces finalizat la Legea 247 printr-o sentinta irevocabila mi s-a stabilit dreptul de a mi se reconstitui o suprafata de 10 ha teren arabil. Dupa ... (vezi toată discuția)
Executare silita imposibila ? luticus luticus O sentinta judecatoreasca definitiva irevocabila si investita cu titlu ececutoriu mentioneaza faptul ca dispune reconstituirea dreptului de proprietate pentru ... (vezi toată discuția)