avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1126 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Care sunt autorizatiile necesare pentru amplasarea ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Care sunt autorizatiile necesare pentru amplasarea unei rulote comerciale pe domeniul public?

de ce as avea nevoie ca sa pot amplasa o rulota comerciala pentru kurtos kalacs pe domeniul public....? acte? autorizatii? costuri?Multumesc!!
Cel mai recent răspuns: juridic dana , utilizator 13:56, 27 Octombrie 2009
Adresati-va Primariei localitatii unde doriti sa desfasurati activitatea, pentru eliberarea Autorizatiei de functionare si a Fisei de valabilitate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Domeniul public vrdnt vrdnt Buna ziua , In fata proprietatii mele , domeniul public , se pot desfasura activitati economice ( vanzator ambulant , rulota , chiosc ) , fara acordul meu? (vezi toată discuția)
Amplasare gater cristinasinziana cristinasinziana as fi interesata sa stiu daca amplasarea unui gater intr-un spatiu inconjurat de multe alte gospodarii este legala,iar daca nu,care este legea ce interzice ... (vezi toată discuția)
Afaceri din mers megy megy ]Un salut calduros tuturor membrilor \"avocatnet\" ! :) Adresez o intrebare celor care deruleaza deja afaceri \"din mers\", adica nu au un punct de lucru ... (vezi toată discuția)