avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1757 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale afaceri din mers
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

afaceri din mers

]Un salut calduros tuturor membrilor "avocatnet" ! :)

Adresez o intrebare celor care deruleaza deja afaceri "din mers", adica nu au un punct de lucru fix, ci mobil.
Sper ca ati inteles.... ma refer la rulotele comerciale.
Intrebarea mea este cum se procedeaza cu racordul la sursa de curent electric : ce formalitati sunt de indeplinit (autorizatii, avize), modalitati de racordare si cum se contorizeaza consumul ?
Cel mai recent răspuns: megy , utilizator 16:26, 24 Iunie 2009
Dupa cum stiu , trebuie sa mergeti la Primarie si acolo o sa va lamureasca pentru ca daca activitatea se va desfasura pe domeniu public, tot de la domeniul public o sa primiti si energie electrica. Mergeti la biroul energetic din cadrul primariei.
Problema e ca si aceste rulote trebuie amplasate undeva, comertul nu este chiar " din mers". Daca amplasarea se face pe domeniul public, atunci trebuie sa solicitati primariei respective sa va incheie un contract de inchiriere pe o anumita suprafata, unde veti stationa cu rulota. daca-l amplasati pe o proprietate privata, va trebuie un contract cu proprietarul respectiv. In ce priveste racordul - chiar temporar - la reteaua electrica, cade in sarcina dvs. sa efectuati aceste demersuri cu SC Electrica.
Daca te asezi in bilciuri, piete, oboare, probabil curentul il vei primi contra cost de la administratia pietei.
Daca esti in zone publice, de la Primarie.

In toate celelalte locuri, si chiar de la primele doua, curentul se contracteaza numai cu Eon Electrica.

Alberto Kurtyan
multumesc pentru raspuns :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot lega la reteaua de energie electrica o rulota ? nelu_63 nelu_63 Buna seara. Va rog sa ma ajutati cu un raspuns. Detin o rulota comerciala amplasata pe domeniul public in Mun. Curtea de Arges binenteles cu aprobarea ... (vezi toată discuția)
Ajutor referitor la avize de functionare ioanabragaru ioanabragaru Buna ziua, as dori niste informatii referitoare la avizele necesare in cazul in care doresc deschiderea unei societati de comercializare produse alimentare. ... (vezi toată discuția)
Deconectare de la reteaua electrica Ipj Ipj Hristos a Inviat. Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema: Detin un teren la tara unde am o baraca metalica cu niste unelte agricole, si o cabana ... (vezi toată discuția)