avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 550 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... plata facilitatilor persoanelor cu handicap
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

plata facilitatilor persoanelor cu handicap

M-ar interesa din ce data nu se mai plateste impozitul pe cladiri si autovehicule , de la data depunerii dosarului care merge la comisia DGASPC pentru incadrarea in gradul de handicap , de la data dobandirii handicapului , de la data primirii primei indemnizatii de persoana cu handicap ? Am aceasta nelamurire deoarece am primit trei raspunsuri diferite la trei birouri din aceeasi institutie in legatura cu aceasta problema .
Ultima modificare: Miercuri, 11 Aprilie 2018
ContSters451259, utilizator
Cel mai recent răspuns: ContSters451259 , utilizator 23:18, 21 Aprilie 2018
Nu am primit nici un raspuns de mai bine de o saptamana ! Chiar nu stie nimeni sa raspunda la aceasta intrebare ? Pe cine trebuie sa intreb pentru a primi un raspuns ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensionare persoane handicap AANNTTOO AANNTTOO Buna ziua. Sunt nascuta in 1968 cu un diagnostic congenital pe baza caruia am fost incadrata in grad accentuat - nerevizuibil in 2002 ( in copilarie nu existau ... (vezi toată discuția)
Contributia la sistemul public de sanatate si incadrarea in grad de handicap robert19841209 robert19841209 Buna ziua am Diabet zaharat Tip 1 cu 4 insuline pe zii 15 Novorapid dimineata, 20 NR la amiaza si 17 NR la cina si 40 de Lantus inainte de culcare.Diabetul il ... (vezi toată discuția)
Pensie invaliditate gr.3 mariacrisss mariacrisss Buna ziua Va rog frumos sa ma ajutați cu câteva raspunsuri .Dacă ies la pensie de boala gr.3 și mă întorc la serviciu cu program redus cum procedez ... (vezi toată discuția)