avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 632 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Stimulent de insertie
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Stimulent de insertie

Buna ziua! Am.o fetita de 15 luni si sunt din nou insarcinata. Pt ea tatal ia de la nastere stimulent de insertie de 650 de lei. Cand se va naste al.doilea copil ea va avea 1 an si 10 luni, cum procedam pt urmatorul copil? Se suspenda stimulentul ei si se ia pt urmatorul.? Dc nu se pot cumula pt amandoi?.mi se pare deplasat 650 de lei pt 2 copii atat de mici. Daca ii faceam.la.distanta de 3 ani luam.pt ambii dar asa din ce am.gasit pe net nu se poate lua. Si eu sunt angajata dar nu pot intra din pacate in prenatal. Stiu parinti in prenatal cu copii de o diferenta mult mai mica care de ex la primul ia 14 mil iar la cel de al doilea 12, deci la prenatal s-a cumulat.Ce ar trebui sa facem mai exact pt a beneficia de banuti pt ambii copii?.care este cea mai buna varianta? Stiam ca stimulentul se ia 3 ani per copil, deci ar fi vb de 1 an si 2 luni in care ar trebuii sa beneficieze ambii! Va multumesc!o zi buna!
Ultima modificare: Miercuri, 11 Aprilie 2018
DalinaAlessia, utilizator

Alte discuții în legătură

Cuantum stimulent inserție gemeni lianaema lianaema Se primesc 650 lei,indiferent câți copii sunt,chiar dc sunt gemeni,nu pt fiecare în parte,adică 1300?Și dc a expirat contractul pe per determinata,data de ... (vezi toată discuția)
2 ccc consecutive cu pauza 3-4 luni intre ele Elena_Nico Elena_Nico Buna ziua! Sunt in CCC cu primul copil si sunt însărcinată cu bebe 2 si 3 ( :) sarcina gemelara). Gemenii se vor naste la începutul lunii iunie 2021, eu ar ... (vezi toată discuția)
Acordare stimulent de inserție oanacosmin03 oanacosmin03 Bună ziua. Am o nelămurire privind acordarea stimulentului de inserție. Eu (mama) m-am întors la servici începând cu data de 05.09.2022 (copilul a ... (vezi toată discuția)