avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 943 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Declaratii venituri din chirii
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Declaratii venituri din chirii

Bună ziua, ma puteti ajuta va rog comunicandu mi ce declarații trebuie sa depun. Am un apartament inchiriat de câțiva ani, insa anul acesta nu am depus inca nici o declaratie. Oare se pot depune/achita taxele online ? Localitate domiciliu Gorj, apartament jud Dolj. Multumesc frumos

Alte discuții în legătură

Declaratii venituri din chirii marianaionescu1 marianaionescu1 Bună ziua, ma puteti ajuta va rog comunicandu mi ce declarații trebuie sa depun. Oare se pot depune/achita taxele online ? Multumesc frumos (vezi toată discuția)
Închiriere imobil MihaiGherasim MihaiGherasim Bună ziua, tuturor! Soția mea a făcut un contract de vânzare-cumpărare cu părinții ei pentru o garsonieră. La momentul respectiv eram deja ... (vezi toată discuția)
Trebuie depusa declaratia 220 pt contract chirie roxete roxete Buna ziua! Am un apartament inchiriat cu contract inregistrat la Dir Finante Publice a Jud de care apartin si vreau sa ma lamuriti daca si cand anume ... (vezi toată discuția)