avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 959 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Declaratii venituri din chirii
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Declaratii venituri din chirii

Bună ziua, ma puteti ajuta va rog comunicandu mi ce declarații trebuie sa depun. Oare se pot depune/achita taxele online ? Multumesc frumos
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 18:28, 12 Aprilie 2018
Veti depune declaratia unica 212. Plata o veti putea face prin intermediul internet banking dupa ce veti afla conturile in care sa faceti plata. Dar mai asteptati pana va fi disponibil sistemul acesta cu declaratia unica cam prin mai.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratii venituri din chirii marianaionescu1 marianaionescu1 Bună ziua, ma puteti ajuta va rog comunicandu mi ce declarații trebuie sa depun. Am un apartament inchiriat de câțiva ani, insa anul acesta nu am depus ... (vezi toată discuția)
Plata taxe salariale ella2389 ella2389 Buna ziua, Intentionez sa platesc online toate taxele salariale catre bugetul de stat(daca as plati la ghiseu m-ar costa mai mult sa scot banii..etc) insa ... (vezi toată discuția)
Am solicitat bancii serviciu gratuit si m-am ales cu bonus: serviciu platit fara ca ei sa considere necesare precizari in acest sens floddy4us floddy4us Va salut, Prezint succint situatia si apoi detaliez. Am Card de credit pentru care am solicitat activarea serviciului de internet banking oferit gratuit ... (vezi toată discuția)