avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 795 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediu maternal in contract perioada determinata
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediu maternal in contract perioada determinata

Buna seara,
M.am angajat pe perioada determinata de 2 ani la o noua companie, in locul unei viitoare mamici ce a plecat in concediu de crestere copil. Totodata am aflat si eu ca sunt insarcinata. Pot beneficia si eu de toate drepturile? Imi pot lua concediu de crestere copil? Ma afecteaza cu ceva situatia actuala? Multumesc anticipat

Alte discuții în legătură

Pot beneficia de concediu ingrijire copil? Ioana R Ioana R Buna ziua. Situatia mea este urmatoarea: sunt insarcinata in 6 luni, urmand sa nasc in luna septembrie 2010. Am avut un contract de munca pe perioada ... (vezi toată discuția)
Drepturi concediu prenatal MihaiMa MihaiMa Buna seara, Sunt angajata cu contract pe perioada determinata care expira la data de 11 ianuarie 2012 si sunt insarcinata in 7 luni. Conform legii, as putea ... (vezi toată discuția)
Concediu prenata; adelina_bogdana adelina_bogdana sunt angajata din 18 mai 2009 cu carte de munca.sunt insarcinata in 4 luni si vreau sa intru in concediu medical deoarece am probleme cu sarcina.ma afecteaza ... (vezi toată discuția)