MihaiMa a scris:
Buna seara,
Sunt angajata cu contract pe perioada determinata care expira la data de 11 ianuarie 2012 si sunt insarcinata in 7 luni. Conform legii, as putea intra in concediu prenatal , insa am inteles ca nu voi mai beneficia de indemnizatia de crestere copil daca am intrerupere de aproximativ o luna inainte de data nasterii copilului. Va rog sa ma ajutati cu un raspuns in privinta asta. As dori sa stiu ce se intampla cu plata prenatalului daca imi inceteaza contractul si daca ar trebui sa intru in somaj pana nasc. Am 10 ani lucrati fara intrerupere, iar angajatorul curent nu mai doreste sa-mi prelungeasca contractul cu nici macar o zi pentru faptul ca am indraznit sa raman insarcinata. Multumesc
La data de 11.01.2012 , c.i.m. va inceta de drept ... daca indepliniti conditiile prevazute de lege pentru acordarea somajului, atunci veti intra in somaj, din somaj in concediu de materinitate si apoi in CCC , urmand ca la terminarea CCC sa va reluati somajul ..
Perioada cat sunteti in concediu de maternitate si somaj se ia in considerare la stabilirea celor 12 luni pentru CCC....