avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 458 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Pot beneficia de concediu ingrijire copil?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Pot beneficia de concediu ingrijire copil?

Buna ziua.
Situatia mea este urmatoarea: sunt insarcinata in 6 luni, urmand sa nasc in luna septembrie 2010. Am avut un contract de munca pe perioada determinata aprilie 2009- 31.12.2009, dupa care m-am angajat la actualul loc de munca incepanda cu data de 04.01.2010. Avand in vedere intreruperea de 3 zile ( 1 ianuarie- sarbatoare legala, 2 si 3 ianuarie zile nelucratoare) voi putea beneficia de concediu de ingrijire al copilului?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Ioana R , utilizator 09:24, 14 Mai 2010
Da, veti putea beneficia.
Dupa actuala lege da...insa cum sta acum problema , Dumnezeu stie...mai ales ca se pare ca totul se va schimba dupa 1 iunie:(
De beneficiat, veti beneficia....
De ce anume veti beneficia, ramane de vazut.
Veti beneficia sigur de indemnizatia pentru CIC, insa doar cuantumul acesteia este discutabil dupa zvonurile actuale.
Toate mamicile sau viitoarele mamici asteapta noile hotarari.
Multumesc pt raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu prenatal si indemnizatie de maternitate seidana seidana Buna ziua am si eu intrebare.. Lucrez la firma X din 01.07.08 pana in prezent, ctr de munca la vechia firma s-a desfacut in 25.06.08 - deci o intrerupere de 3 ... (vezi toată discuția)
Conditii pentru acordarea indemnizatiei de 85% danacostea danacostea Buna ziua, Sunt o viitoare mamica si de ceva timp sunt foarte preocupata de o problema peste care am dat in ceea ce priveste acordarea indemnizatiei pentru ... (vezi toată discuția)
Cic ionescuanca ionescuanca Sunt o viitoare mamica si am si eu o nelamurire in legatura cu CIC. Eu sunt angajata cu data de 5 ian 2009 si ar trebui sa nasc la inceputul anului 2010 mai ... (vezi toată discuția)