avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 616 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... CIC
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

CIC

Sunt o viitoare mamica si am si eu o nelamurire in legatura cu CIC. Eu sunt angajata cu data de 5 ian 2009 si ar trebui sa nasc la inceputul anului 2010 mai exact intre 1-5 ianuarie 2009, intrebarea mea este daca voi naste inainte de 5 ianuarie voi mai beneficia de CIC?
Cel mai recent răspuns: Dan Top , Avocat 11:56, 3 Noiembrie 2009
Da veti beneficia fiindca suntei in a 12 luna de activitate

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calculul indemnizatiei de maternitate Dan Ioana Dan Ioana Buna ziua! Ma numesc Ioana si as dori sa stiu daca in cazul meu voi primi sau nu indemnizatia de maternitate. Eu am contract de munca din data de 1 feb 2009 ... (vezi toată discuția)
Calcul indemnizatie al doilea copil july_pink2003 july_pink2003 Buna ziua, Am un copil de un an, beneficiez de indemnizatie de crestere copil de 75% din salariu. Daca o sa nasc un al doilea copil pana cand primul va ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie de maternitate Geanina Crisan Geanina Crisan Buna ziua, sunt o viitoare mamica insarcinata in 33 saptamani ( 8 luni ), in 10 martie 2009 mi-a incetat activitatea la fostul loc de munca, iar in data de 16 ... (vezi toată discuția)