avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 759 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Probleme cu ultimul etaj / terasa bloc
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Probleme cu ultimul etaj / terasa bloc

Buna ziua
Locuiesc la ultimul etaj al unui bloc din Bucuresti si am probleme cu scurgerile de pe terasa de la ploaie si zapada.

As dori sa va intreb care este modalitatea prin care pot obliga asociatia sa repare terasa pentru remedierea situatiei.

Neplata intretinerii pana la rezolvarea problemei este o solutie?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: Victor Brosser , Alte profesii 21:17, 12 Aprilie 2018
Neplata intretinerii de catre dvs. nu rezolva problema.
Notificati asociatia in scris, cu nr. de inregistrare/ data asupra infiltratiilor de apa.
La acest gen de reparatii trebuie sa contribuie toti locatarii de pe scara. Lucrarea trebuie prinsa in programul de lucrari ale asociatiei si bugetata.
Cand este vorba de a contribui mai multi locatari, de regula, se strang banii necesari (daca nu se regasesc in fondul de reparatii) inainte de inceperea lucrarilor.
Exista solutia (destul de riscanta) de a plati reparatia (pentru a rezolva urgent problema) locatarul interesat si ulterior acesta sa recupereze cota parte care revine fiecarui locatar/ apartament, prin asociatia de proprietari.
Sau prin instanta, nu intreprindeti nimic fara sa notificati asociatia si sa cereti un raspuns scris de la asociatie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

De un an de zile mă încerc să conving asociația să repare o porțiune de pe acoperiș și nu reușesc, spun că oamenii nu vor să contribuie cu bani. cum se poate rezolva această situație? Florinacios Florinacios Locuiesc într-un bloc de garsoniere la etajul 3 si am fost inundat din cauza coloanei apei pluviale. S-au facut reparatii pe acoperis pe coloana mea (refacut ... (vezi toată discuția)
Cheltuielile cu reparatia acoperisului AnamariaPMT AnamariaPMT Buna seara! Locuiesc la ultimul etaj al unui bloc de 4 etaje si de curand am achitat lucrarea pentru reparatia hidroizolatiei aferente apartamentului nostru ... (vezi toată discuția)
Cine suporta cheltuielile pt infiltrarea apei din balcon sorellina sorellina Buna ziua, Am o intrebare: Locuiesc la ultimul etaj al unui bloc format din P+5. Apartamentul meu are o terasa foarte mare descoperita. Datorita ninsorilor ... (vezi toată discuția)