avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 728 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Neplata creanta - executare silita - prescriptie
Discuție deschisă în Executare silită

Neplata creanta - executare silita - prescriptie

O persoana juridica (SRL-D) executata silit pentru neplata creditului , unde se poate informa daca fapta s-a prescris? Care este termenul de prescriere?
Cel mai recent răspuns: Company Advising , utilizator 14:25, 13 Aprilie 2018
Termenul de depunere a contestatiei este de 15 zile de la data la care ati luat la cunostinta de executare. Dosarul se poate consulta la Executor, sau puteti studia actele pe care le-ati primit deja.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Momentul cursul prescriptiei in cazul unor titluri executorii pronuntate pe vechiul cod de procedura civila eagle_free eagle_free Buna seara. Noul cod de procedura civila prevede: CAPITOLUL V Prescripţia dreptului de a obţine executarea silită Termenul de prescripţie ... (vezi toată discuția)
Prescriptie incuviintare executare silita corinasevastru corinasevastru Buna seara, Am o nelamurire, am un contract de credit de nevoi personale si din 2008 nu am mai platit ratele iar de curand am gasit pe site-ul ministerului ... (vezi toată discuția)
Momentul de la care se incepe sa curga prescriptia dreptului de a cere executarea silita motabe motabe Buna ziua, am si eu o nelamurire legata de o situatie. Am mai incercat sa-i gasesc dezlegare dar nu am reusit. Este vorba de o hotarare judecatoreasca ... (vezi toată discuția)