Locuiesc intr-un apartament de 2 camere si sunt debransata de la bucatarie si dormitor in cauza primesc furnizarea caldurii in sufragerie.Am completat formularul pentru primirea ajutorului de incalzire iar la sfarsitul contractului am bifat 2 camere
Intrebarea mea e urmatoarea daca am bifat corect casuta respectiva avand in vedere ca eu platesc caldura exact cat platesc cei ce locuiesc intr-o garsoriera.In cazul in care am bifat incorect ce se poate face pentru corectie..in cazul in care nu s-au dat spre aprobare cererile sau daca s-a facut acest lucru se poate face un act aditional( ma gandesc) pentru a se face corectia in vederea imbunatatirii si reglarii situatiei respective.
Mentionez ca nu s-a facut nici o indrumare cu privire la completarea acestei cereri.
Cu multumiri pentru timpul si raspunsul acordat,
Aurelia Popescu
Din punctul meu de vedere mi-e total indiferent atat timp cat eu si familia mea (fiul meu) ne incadram in venit pe membru si in prima etapa.Ma poate cumva avantaja acest lucru in vreun fel? Nu cred...oricum mi se face lehamite si mi-e jena ca muncesc si incerc sa traiesc decent, mi-e jena ca am un copil si abia pot sa-i ofer cele necesare traiului aflat la limita decentei iar altii nu muncesc..stau bine mersi acasa si primesc slava Domnului ajutoare care ar treb dirijate in alta parte...la batrani intr-adevar necajiti.In fine..cred ca am divagat de la subiect!Scuze !
O zi speciala!
Subventie de 50%
STARGATE1
Vin la dv. cu o mare nelamurire ! Locuiesc intr-un bloc de garsoniere patronate de o firma deci sunt chirias !
Am depus cererea de acordare a ajutorului ... (vezi toată discuția)