avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 917 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... plata cautiune suspendare stramutare art. 143 Cprciv
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

plata cautiune suspendare stramutare art. 143 Cprciv

Buna ziua,
Tocmai am solicitat suspendarea pana la solutionarea cererii de stramutare.
Trebuie sa astept sa imi puna in vedere ICCJ sa achit? Ar fi cam bizar, avand in vedere ca termenul e marti 17 aprilie... nu o sa fie suficient timp.
Am sunat la arhiva la ora 11 si mi-au zis ca nu mai au program!!
Sau pot sa platesc anticipat cautiunea... urmand ca ICCJ sa se pronunte direct, cand vrea ea, asupra suspendarii?
De mentionat ca astazi este ultimul termen in dosarul a carui stramutare o solicit!
Cel mai recent răspuns: aidu , utilizator 13:34, 25 Aprilie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Completul de judecata poate dispune, daca este cazul, suspendarea judecarii procesului, cu darea unei cautiuni in cuantum de 1000 lei.
Multumesc. Fiti, va rog, inca un pic mai precisa. Deci, dupa introducerea cererii de stramutare si suspendare... ICCJ fixeaza un termen scurt pt discutarea cererii de suspendare?
La acel termen imi pune in vedere sa platesc cautiunea... sau constata ca am platit cautiunea si dispune suspendarea? Sau respinge cererea?
Asadar trebuie sa platesc cautiunea din proprie initiativa... si cum??

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot solicita un termen de judecata intr-un litigiu pana la solutionarea cererii de stramutare? cristina69 cristina69 Buna ziua, As vrea sa stiu daca intr-un litigiu de munca aflat in apel al carui termen de judecata este fixat ptr. maine si a carui stramutare am solicita-o ... (vezi toată discuția)
Cerere stramutare proces civil mary6 mary6 Buna. Va rog frumos,doresc sa stiu si eu daca; la o cerere de stramutare proces civil,pe motiv de banuiala legitima: 1. procesul judecandu-se la tribunal ... (vezi toată discuția)
Se poate plati cautiunea suspendarii la cererea de stramutare prin cerere pentru ajutor public judiciar? eusaisapte eusaisapte Am observat ca dupa suspendarea provizorie la cererea de stramutare conform art. 142 Cod de procedura civila, se plateste o cautiune de 1000 de lei. 1. ... (vezi toată discuția)