Buna ziua!Daca ma puteti cumva ajuta cu o solutie!Am divortat in 2008,noiembrie,la partaj mi-a revenit mie apartamentul.M-am trezit acum,ca pe apartament am sarcini care constau in :ipoteca banca Transilvania,credit achitat demult,si un litigiu cu Asirom pentru un aer conditionat cumparat de fostul sot ,pe care eu stiam ca l-a achitat,eu nu apar nicaieri cu vre o semnatura!Am gasit prin casa o cerere de impartire a apartamentului prin care pentru 907 lei cat aparea neachitat si pe care l-a achitat furnizorului, cei de la Asirom ,atunci l-am anuntat de situatie si cred ca mi-a zis ca s-a rezolvat,acum zice ca nu a avut neachitat nimic.Eu acum am aflat de acest lucru,cand am luat extras carte funciara.Asirom a achitat in 2006,bun achizitionat de el in 2005,iar pe dosare in instanta apare doar el ,nu gasesc nici o cerere de impartire judiciara.Noi am terminat partajul in 2013 si eu m-am pricopsit cu aceasta situatie pe care nu stiu cum sa o rezolv.Pe cartea funciara apare litigiu cu Asirom si atat..nici sume,nimic altceva.Va multumesc!(intre data creditului si azi la noi s-a modificat adresa strazii si de aceea nu am stiut,ca nu am primit...cererea de impartire judiciara a celor de la Asirom mi-a fost adusa de o doamna,cand el nu locuia aici,si i-am dat doamnei adresa lui si nr.de telefon la care poate fi gasit)
Divort
ro_red_rosu
Buna ziua,
In septembrie sunt chemata pentru divort comun acord. E prima infatisare.Daca ambii suntem de acord va mai fi o alta infatisare? Vreau sa stiu daca ... (vezi toată discuția)
Neachitare credit
Rana
Buna ziua,
sunt divortata si in timpul casatoriei am facut contractat 3 credite la banca.
de mai bine de un an fostul sot nu prea plateste, in sensul ca ... (vezi toată discuția)