avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 967 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită litigiu dupa partaj pe imobil
Discuție deschisă în Executare silită

litigiu dupa partaj pe imobil

Buna ziua!Daca ma puteti cumva ajuta cu o solutie!Am divortat in 2008,noiembrie,la partaj mi-a revenit mie apartamentul.M-am trezit acum,ca pe apartament am sarcini care constau in :ipoteca banca Transilvania,credit achitat demult,si un litigiu cu Asirom pentru un aer conditionat cumparat de fostul sot ,pe care eu stiam ca l-a achitat,eu nu apar nicaieri cu vre o semnatura!Am gasit prin casa o cerere de impartire a apartamentului prin care pentru 907 lei cat aparea neachitat si pe care l-a achitat furnizorului, cei de la Asirom ,atunci l-am anuntat de situatie si cred ca mi-a zis ca s-a rezolvat,acum zice ca nu a avut neachitat nimic.Eu acum am aflat de acest lucru,cand am luat extras carte funciara.Asirom a achitat in 2006,bun achizitionat de el in 2005,iar pe dosare in instanta apare doar el ,nu gasesc nici o cerere de impartire judiciara.Noi am terminat partajul in 2013 si eu m-am pricopsit cu aceasta situatie pe care nu stiu cum sa o rezolv.Pe cartea funciara apare litigiu cu Asirom si atat..nici sume,nimic altceva.Va multumesc!(intre data creditului si azi la noi s-a modificat adresa strazii si de aceea nu am stiut,ca nu am primit...cererea de impartire judiciara a celor de la Asirom mi-a fost adusa de o doamna,cand el nu locuia aici,si i-am dat doamnei adresa lui si nr.de telefon la care poate fi gasit)Nr.dosarului nu se regaseste pe portal instante.Multumesc.

Alte discuții în legătură

Sarcini pe cartea funciara. gyna60 gyna60 Buna ziua!Daca ma puteti cumva ajuta cu o solutie!Am divortat in 2008,noiembrie,la partaj mi-a revenit mie apartamentul.M-am trezit acum,ca pe apartament am ... (vezi toată discuția)
Neachitare credit Rana Rana Buna ziua, sunt divortata si in timpul casatoriei am facut contractat 3 credite la banca. de mai bine de un an fostul sot nu prea plateste, in sensul ca ... (vezi toată discuția)
Probleme dupa desfacerea casatoriei din culpa comuna florificiu florificiu 1.In martie 2010 am divortat ,minorul in varsta de 12 ani mi-a fost incredintat,tatal fiind obligat la plata pensiei in valoare de 250 lei lunar.Problema este ... (vezi toată discuția)