avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 959 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cazier judiciar;
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Cazier judiciar;

Bunaziua, as dori sa va pun o intrebare: Daca nu platesti prejudiciile,chiar daca ai executat pedeapsa;si am 16 ani in care nu am nici macar o amenda de cand ma-m eliberat; Se poate sterge cazierul? Multumesc mult o zi buna va doresc !

Alte discuții în legătură

Cerere stergere cazier judiciar blagapaul blagapaul Buna ziua,am si eu o intrebare legat de stergerea unui cazier judiciar,si anume am avut condamnare 2 ani cu suspendare in urma unui accident rutier cu ucidere ... (vezi toată discuția)
Dupa cat timp se sterge cazierul si care sunt conditiile sfinxul sfinxul buna pentru toti am fost condamnat in 1997 la 3,2 ani in lipsa pentru furt auto ajutat de un prieten ,am fost condamnat in lipsa si pedeapsa sa prescris ... (vezi toată discuția)
Cand se sterge cazierul? nobi nobi am avut o condamnare de 2 ani cu inchisoare an 2oo4, as dori sa stiu cand se va sterge cazierul adica cati ani trebuie sa treaca ca sa nu mai apara la cazier , ... (vezi toată discuția)