avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 236 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Compensare legala insolventa
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Compensare legala insolventa

Buna ziua,

Cum opereaza compensarea legala in baza art. 90 din L. 85/2014?
Operatiunea compensarii este supusa controlului administratorului judiciar? Sunt necesare ordinele de compensare in acest caz putand semnatura administratorului?

Cel mai recent răspuns: mroby , utilizator 16:15, 20 Aprilie 2018
Buna ziua,

Astfel cum prevedere articolul invocat de dvs. compensarea poate fi constatata de catre administratorul/ lichidatorul judiciar.
Solicitati in scris administratorului judiciar compensarea creantelor reciproce.

Toate cele bune,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Compensare legala pe art.52 din l.85/2006 maurizio maurizio dragi colegi iata povestea : sc X srl intra in faliment sc A srl are de plata catre x suma de 10 lei si are de incasat de la x o suma egala ; totul la ... (vezi toată discuția)
Recuperare bani de la bugetul de stat Maria64 Maria64 prin natura activitatii firmei pe care o conduce si administreaza o buna prietena, luna de luna are de incasat de la bugetul de stat sume considerabile......in ... (vezi toată discuția)
Am de recuperat de la o firma o suma mare de bani nina_2005ro nina_2005ro Buna ziua, sunt administratorul unui srl si am de recuperat de la o firma o suma de bani. Firma a intrat in faliment anul trecut, am depus documentele ... (vezi toată discuția)