avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 701 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Dezbatere mostenire loc de veci
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Dezbatere mostenire loc de veci

Am un loc de veci rămas de la mama mea care a decedat. Nu pot să mai plătesc impozit la cimitir pentru că nu am făcut dezbaterea de moștenire. Fratele meu e decedat . El a fost căsătorit și am și un nepot de la el Cumnata este plecata din țară . Ce trebuie să fac? Multumesc
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 20:25, 13 Aprilie 2018
Locul de veci este concesionat de primarie pe 25 de ani, nu este dat in proprietate. Nefiind proprietate nu se trece in certificatul de mostenitor dupa succesiune.
Mergeti la directia de profil din primarie si daca nu au trecut cei 25 de ani de la concesiune este posibil sa vi se ceara plata impozitului pentru anii neplatiti, daca doriti sa utilizati acelasi loc de veci.
Daca au trecut cei 25 de ani de concesiune, pentru fratele decedat primaria va aloca un alt loc de veci.
Locurile de veci se pot concesiuna de catre administratia cimitirelor pe 7,,25 ,49 ani
Initial trebuie dezbatuta succesiunea

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Loc de veci ghencea civil alexandru57 alexandru57 Am o mostenire inca nedezbatuta in urma mortii tatalui si a fratelui meu,care consta in doua locuri de veci in cimitirul ghencea civil.trebuie sa ma prezint ... (vezi toată discuția)
Intrarea in proprietatea unui loc de veci simi7705 simi7705 Buna ziua. Sotul meu a decedat acum 21 de ani iar la momentul acela eu i-am dat banii pentru a cumpara locul de veci cumnatului meu, fratele decedatului.Acesta ... (vezi toată discuția)
Loc de veci fara acte - intrare in legalitate marshanna marshanna Buna ziua, Este vorba despre un loc de veci ale carui acte nu stiu pe unde ar putea fi. Asadar, in urma cu vreo 50 de ani, familia de pe mama mea a ... (vezi toată discuția)