avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 941 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Securitate şi Sănătate în ... Amputare picior
Discuție deschisă în Securitate şi Sănătate în Muncă (fost Protecţia Muncii)

Amputare picior

Am stat 2luni sofer pe comunitate si cind m-am intors acasa mi-a amputat piciorul drept . Ce drepturi am . Sunt angajat legal la o firmă di Ungaria .
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 17:45, 14 Aprilie 2018
Aveti drepturi conform prevederilor din legislatia romaneasca - Legea ssm nr. 319/ 2006 cu modificarile si completarile ulterioare si Legea nr. 346/ 2002 republicata in 2009 privind asigurarea obligatorie pentru AM si BP numai daca ati fost angajat in Ungaria cu CIM printr-o firma de plasare forta de munca cu sediu in Romania si daca amputarea piciorului s-a datorat unui eveniment inregistrat ca accident de munca.
In caz contrar beneficiati de prevederile din legislatia maghiara. Puteti contacta ambasada/ consulatul Romaniei la Budapesta si/ sau un avocat roman care practica avocatura in Ungaria.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident de munca ContSters458942 ContSters458942 Sotul meu a avut un accident de munca in germania.El are ambele picioare fracturate, stangul necesitând două operatii fiind foarte grav ranint (inainte de a ... (vezi toată discuția)
Sunt pe teritorul spaniei si am avut un accident sulitanu costel sorin sulitanu costel sorin am toate actele care afirma ca trebiue sa ma operez si sint aminat de trei ani plus ca isi bat de joc de noi rominii ne trateaza mai rau ca pe niste ... (vezi toată discuția)
Decontare cheltuieli inmormantare de catre angajator pentru deces in timpul serviciului friday_325 friday_325 Buna ziua, un angajat al societatii, sofer de camion, a decedat in Ungaria, in parcare, in camion, din cauza unor probleme medicale, aflandu-se, evident, in ... (vezi toată discuția)