avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 735 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Cum as putea deveni judecător in Romania , daca sunt ...
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Cum as putea deveni judecător in Romania , daca sunt din Republica Moldova ?

Imi doresc să devin judecător in Romania , dar sunt din Republica Moldova , vreau să fac facultate de drept din București și INM , cum credeți am șanse ? Trebuie să dețin pașaport roman ? E mai bine să fac liceul in Romania sau Republica Moldova ? E ok daca optez pentru profilul filologie ?
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 13:13, 14 Aprilie 2018
Mai aveti mult pana.acolo,,terminarea liceului,admitere la facultate,licenta apoi inm.Luati-o etapa cu etapa,mai aveti timp sa va ganditi.poate in facultate o sa va placa anumite materii poate optati pentru alta cariera in domeniul juridic.Incepeti intai cu liceul ,o pregatire in domeniul uman-filologie este ok.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum poți să devii judecător in romania daca ești din republica moldova ? ContSters469348 ContSters469348 Exista sanse sa devii judecător in Romania daca ești din Republica Moldova , vrei sa faci facultatea de drept din București și INM ? E mai bine sa faci ... (vezi toată discuția)
Admitere la imn ANDREI NICOLAE ANDREI NICOLAE sunt politist din anul 1996, in anul 2003 am terminat fac drept si in sesiunea iunie 2003 am luat examenul de licenta , din decembrie 2005 sunt in corpul ... (vezi toată discuția)
Ajutor-carierã Sacred Sacred Bună ziua! Pentru început mă voi prezenta:Sunt un băiat de 14 ani din Galaţi-ştiu că e prematur să vorbesc despre asta acum deoarece de abia am intrat ... (vezi toată discuția)