avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1942 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Cum poți să devii judecător in Romania daca ești ...
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Cum poți să devii judecător in Romania daca ești din Republica Moldova ?

Exista sanse sa devii judecător in Romania daca ești din Republica Moldova , vrei sa faci facultatea de drept din București și INM ? E mai bine sa faci liceul in Romania sau Republica Moldova ? E ok daca optezi pentru profilul filologie ? Trebuie neapărat sa deții pașaport român ?
Ultima modificare: Sâmbătă, 14 Aprilie 2018
ContSters469348, utilizator
Cel mai recent răspuns: ContSters469348 , utilizator 13:36, 14 Aprilie 2018
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum as putea deveni judecător in romania , daca sunt din republica moldova ? ContSters469340 ContSters469340 Imi doresc să devin judecător in Romania , dar sunt din Republica Moldova , vreau să fac facultate de drept din București și INM , cum credeți am șanse ... (vezi toată discuția)
Examen inm AndreeaAnda AndreeaAnda Bună ziua! Am câteva întrebări care vreau să vi le adresez, întrebări despre examenul INM. 1. \\"În traducere liberă\\", să zic aşa, ce înseamnă ... (vezi toată discuția)
Dupa facultatea de drept as vrea sa intru la inm si sa optez pentru procuror criminalist OanaUngureanu OanaUngureanu Buna seara! Sunt eleva la profil de filologie bilingv engleza si pe zi ce trece ma gandesc din ce in ce mai serios la Drept. Ideea e ca as vrea dupa drept sa ... (vezi toată discuția)