avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 824 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Acte bransarea la reteaua de gaze
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Acte bransarea la reteaua de gaze

Am o intrebare vreau sa fac un contract cu firma de gaze am o problema casa unde locuiesc e trecuta in titlul de propietate care e pe numele bunicii sotului meu socri mei fiind decedati si neavand acte pe casa aceasta intra in propietatea bunicii aceasta avand actul de propietate fiind si ea decedata .problema mea e ca nu e succesiune dezbatuta dupa moartea ei aceasta avand 4 copii din care socrul meu fiind decedat acesta la randul lui avand 3 copii sotul meu un frate si o sora intrebare mea e ce pot face eu in acest caz cum imi pot face contractul cu firma de gaze
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 17:18, 14 Aprilie 2018
In situatia actuala nu aveti calitatea asupra imobilului
Desfasurati demersuri pentru dezbatere succesiune si ulterior puteti solicita si incheierea de documente bransare la reteaua de gaze

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiuni peste succesiuni mioararadu mioararadu buna ziua am nevoie de un sfat in legatura cu succesiunile facute dupa cei decedati .Astazi am mers sa fac schita casei curtii facute de parintii mei neavand ... (vezi toată discuția)
Mostenire /cum pot intra in posesie? violeta t violeta t ACTE NECESARE,ETAPELE JURITICE Bunicul sotului a avut doi baieti,si a construit doua casa in doua curti diferite cu doua adrese,propietatile sant pe numele ... (vezi toată discuția)
Partaj voluntar pretul acestuia melinaR melinaR buna dimineata am o mare problema cu impozitul pe terenul agricol eu impreuna cu sotul meu si fata mea locuim in casa parinteasca din partea sotului problema ... (vezi toată discuția)