avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 425 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Delapidare
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Delapidare

Salutare , o sa fiu scurt și la obiect.. sunt implicat in 3 dosare . Doua de delapidare ,unul pentru furt și fals in acte..la delapidare prejudiciile au fost de 50 milioane iar a2 a de 700 milioane ... in toate 3 cazurile am cooperat am recunoscut totul iar sumele de bani au fost recuperate inainte de începerea proceselor...am vreo sansa sa scap cu o pedeapsa cu suspendare? Menționez ca in ultimul an am lucrat , poliția are contractul meu de munca tradus și legalizat ..asa s au recuperat și prejudiciile ... am făcut eforturi foarte mari sa ma îndrept și sa achit totul într-un an de zile .. mulțumesc .
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 23:30, 14 Aprilie 2018
Încercați să vă angajați avocat ca sa nu riscati.
Ati putea avea sanse la suspendare dar depinde de mai multe lucruri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acuzație de delapidare înainte de prescripția altei fapte penale. sunt șanse la o pedeapsă fără executare, are rost să plătesc prejudiciul? SergiuF SergiuF Buna ziua As dori un mic sfat pentru problema expusa mai jos Fratele meu a fost acuzat de delapidare de catre un fost angajator. Fratele meu a avut functia ... (vezi toată discuția)
Bună ziua ! am o întrebare și eu . la prima fapta furt calificat ... Madalina Anamaria Madalina Anamaria Bună ziua ! Am o întrebare și eu . La prima fapta furt calificat conținu 4 acte . Reținere 24 de ore ulterior control juridiciar 60 de zile . Fapta ... (vezi toată discuția)
Furt calificat RazvanAma RazvanAma Buna seara , in noiembrie 2010 eu impreuna cu un prieten am sustras 140 litri de motorina dintr-un tir, acum sunt trimis in judecata. As dori sa stiu ce ... (vezi toată discuția)