avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 811 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Teren inregistrat la agricol
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Teren inregistrat la agricol

Acum 8 ani bunici mei mi au donat casa si teren.in contract specifica k au drept de uzufruct atat ei cat si tatal meu.bunica a murit intre timp.problema e k tatal meu s a dus la primarie la agricol si unde pe atunci bunicu a trecut 2 terenuri pe mine tata acum le a trecut pe el...nu stiu cu ce drept.in toti accesti ani eu am platit impozit dupa toate terenurile.cele 2 terenuri despre care vorbesc nu sunt trecute in contractul de donatie s a schimbat doar la agricol de pe bunicu pe mine.as dori sa stiu daca eu mai am dreptul asupra terenurilor sau daca tata a procedat legal k le a trecut pe el fara a avea succesiune.si cum pot recupera bani de pe impozit daca nu imi mai revin mie?
Cel mai recent răspuns: Eu 1986 , utilizator 22:08, 16 Aprilie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Trebuie sa figurati la impozite si taxe cu tot ce aveti trecut in contractul de donatie. Nimeni nu poate avea acces in afara de dumneavoastra. Verificati daca nu este vorba de alte terenuri pe care bunicii dvs le aveau.
Solicitati un extras di Registrul agricol si un istoric de rol fiscal.
Nu puteti recupera banii de la primarie. Doar de la cel care detine in fapt terenurile in cauza.
Terenurile despre care v-am vorbit nu sunt trecute in actul de donatie..au fost trecute de pe bunicu pe mine doar la agricol iar eu timp de 8 ani am platit impozit dupa ele.tata acum le-a trecut pe el...eu nu mai am nici un drept asupra lor?nu pot sa mai intru in posesia lor nici macar partial ? Multumesc.

Bani pe impozit i pot obtine pe toti accesti ani sau doar pe ultimi 3 ani?care este modalitatea de a recupera bani ?
Ultima modificare: Luni, 16 Aprilie 2018
trandafir2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mai este ceva de facut? julius.jr julius.jr in fapt parintii mei construiesc o casa cu zid comun cu casa bunicilor. in 197. bunica decedeaza. bunicul se recasatoreste si schimba domiciliul{se muta la ... (vezi toată discuția)
Intabulare terenuri agricole extravilane fara titlu de proprietate CoolBreez CoolBreez Buna ziua Tatal meu a mostenit de la bunicu (tatal sau) mai multe terenuri agricole extravilane dar pe care bunicul meu nu le-a trecut in titlul de ... (vezi toată discuția)
Succesiune codin12 codin12 Avem de facut succesiune dupa tata sintem 2 frati si am avut surpriza sa aflam ca terenul pe care a construit tata casa si a platit impozite la primarie in ... (vezi toată discuția)