avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 644 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Bransare gaze
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Bransare gaze

Buna seara.Am si eu o problema cu bransare la gaze.Am depus dosarul la distrigaz în iunie 2017.Am asteptat 6 luni si am sunat la ei.Au spus că dosarul a fost aprobat si ă fost trimis către INSPET pentru a face săpăturile si bransare.Pe 21 februarie am primit telefon de la INSPET ca le mai trebuie extras cf si dau drumul la lucrare.Am fost si am făcut,le-am dus si am asteptat sa înceapă.Numai ca nu s-a intamplat nimic.Saptamana asta am sunat sa vad de ce nu a venit nimeni,si raspunsul primit ă fost ca imi trebuie planul de situație și amplasament la zi de la ocpi.Le-am spus că m-au pus sa le duc extrasul ca doar de ăla aveau nevoie si ei au spus că nu mai e nevoie de cf.Din cauza asta nu stiu ce sa fac.Ma duc dau taxa scot planul de încadrare si pe urma sa imi spuna ca nu le mai trebuie ca le trebuie altceva.Si nu inteleg din moment ce toate actele le-am pus la dosar si a primit toate avizele inclusiv de la primărie de ce sunt pusă în situația în care trebuie să mai adaug acte.?E mai dificil la mine deoarece fac drumuri Franta -Romania pentru birocrația asta.Am copilul cu handicap grav și e pe tratament în Franta.Saptamana trecuta a fost operat.Il las cu părinții mei,eu fiind mai tânără și putând face fata drumurilor dar ma grăbesc si eu.Nu îl pot aduce în țară dacă nu am condiții cat de cat pentru el.Ce ma sfătuiți să fac.?Am un plan de încadrare si amplasament în dosarul autorizat de primărie la finalizarea construcției pe care scrie aprobat pentru neschimbate.Credeti ca l-ar accepta sau sunt obligată să dau taxe degeaba cum am făcut pentru extrasul cf?Va multumesc anticipat!

Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 12:23, 17 Aprilie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Din pacate, astfel de situatii sunt frecvente si tine in cea mai mare parte de educatia la romani.
Pentru orice interventie faceti, daca o veti face telefonic sau prin voce, fata in fata, fara sa depuneti cerere scrisa cu nr. de inregistrare/ data nu veti primi raspuns scris. Responsabilitatea romanului apare doar in fata unei hartii care se stie ca poate fi adusa in instanta si cere daune materiale si/ sau daune morale la persoana responsabila de tergiversare.
Va trebui sa depuneti si ultimele documente cerute. Sa o faceti in scris, cu nr. de inregistrare/ data si sa solicitati sa primiti pe loc, in scris, sub semnatura/ data ce alte documente mai sunt necesare pentru inceperea lucrarilor.
Puteți împuternici pe cineva să vă reprezinte

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Delimitare proprietate pe terasa casei?!? hantzi hantzi Buna ziua, In august 2008 am cumparat o casa cu 460 mp teren. Cand am cumparat casa, vanzatorul ne-a precizat ca terenul din spatele casei este de 2 m latime. ... (vezi toată discuția)
Amenda luata pe nedrept raduvassy raduvassy buna ziua ma numesc vasy si ma confrunt cu o amenda de 400 ron luata p nedrept in bucuresti.eu sunt de profesie militar in marina romana si p data de 08 08 ... (vezi toată discuția)
Problema autorizatie constructie BiancaBarac BiancaBarac Buna ziua, Am o problema legata de primirea Autorizatie de Constructie. Am cumparat un teren in Timisoara, am depus dosarul la primarie anul trecut in ... (vezi toată discuția)