avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 577 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Legal sau ilegal
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Legal sau ilegal

De curand am licitat la un spatiu comercial aflat in curtea unui liceu,care ar fi trebuit sa fie a unei persoane importante din consiliul judetean,pe langa amenintari si altele primite,am mai primit un mesaj.Ar trebui sa.ma gandesc ,daca primaria va schimba destinatia acelui imobil.

Intrebarea mea este.Se poate schimba destinatia imobilului atat timp cat eu lucrez in acel spatiu cu un contract de inchiriere?
La piedici,o sa ma astept ,mai mult ca sigur.

Alte discuții în legătură

Subiect: chirias nou in spatiu comercial/ proprietar la apartamentul de deasupra spatiului comercial Ana49 Ana49 Buna ziua Ma adresez dumneavoastra cu rugamintea de a primi un sfat, o indrumare, spre o legislatie sau chiar spre autoritatile responsabile sa rezolve ... (vezi toată discuția)
Cum se poate transforma un spațiu comun al asociației de proprietari în spațiu comercial? STOIAN VIOREL STOIAN VIOREL Buna! In calitate de chirias pers juridica(SRL)al unui spatiu aflat in condomeniu al asociatie de proprietarii trebuie sa obtin acordul de fctionare de la ... (vezi toată discuția)
Achizitie spatiu comercial SirMusti SirMusti Buna ziua, Am gasit de curand un spatiu comercial de vanzare intr-un bloc nou construit. Problema este urmatoarea, destiantia acestuia este de garaj. Am ... (vezi toată discuția)