avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1075 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Impozitul si cu penalitatile de intarziere la I.I.
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Impozitul si cu penalitatile de intarziere la I.I.

Trebuia sa platesc impozit la finante pe un i.i...care il am închis...dar in 2016 am suferit un accident grav in urma careia am intrat in concediu de boala si in pensie de boala....si mi a fost adaugat la suma inițială măriri...ajungand la o suma considerabila...nereusind nici acum datorită faptului că sunt jn pensie boala sa achit...si am inteles ca se adauga in considerare dobânzi.cum se poate contesta sau prin ce metoda pot sa anulez dobanziile care sau adaugat din momentul in care am avut accidentul?sau ce pot face in continuare?
Ultima modificare: Luni, 16 Aprilie 2018
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 22:10, 16 Aprilie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu este lege care sa va scuteasca pe motiv de boala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cjp: pensie incasata necuvenit (nevazator) hrimiucsorin hrimiucsorin Beneficiez de pensie pe caz de boala (retinopatie pigmentara) din anul 1998, in 2010 am intrat la pensie de drept. De curand am primit instiintare de la CJP ... (vezi toată discuția)
Concediu medical calinadriand calinadriand În luna Decembrie 2016 am avut un accident la locul de muncă, medicul de familie mi-a dat concediu medical 7 zile ( barem 01, boală obișnuită 75% ), și ... (vezi toată discuția)
Ref contracte de munca la intrarea in faliment ContSters178149 ContSters178149 Buna ziua ! Am intalnit un caz special, si asa dori sa-mi pot clarifica cateva aspecte. Este vorba de o firma mica care a avut activitatea suspendata mai ... (vezi toată discuția)