Trebuia sa platesc impozit la finante pe un i.i...care il am închis...dar in 2016 am suferit un accident grav in urma careia am intrat in concediu de boala si in pensie de boala....si mi a fost adaugat la suma inițială măriri...ajungand la o suma considerabila...nereusind nici acum datorită faptului că sunt jn pensie boala sa achit...si am inteles ca se adauga in considerare dobânzi.cum se poate contesta sau prin ce metoda pot sa anulez dobanziile care sau adaugat din momentul in care am avut accidentul?sau ce pot face in continuare?
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.