avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 764 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Dovada plata CASS in 2018
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Dovada plata CASS in 2018

Buna ziua,

avand in vedere ca termenul de depunere al formularului 212 este 15 iulie 2018 iar termenul de plata este decembrie 2018, ce se intampla in aceasta perioada daca ai nevoie de dovada platii CASS pentru internare in spital?

Multumesc,
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 11:29, 16 Aprilie 2018
Termenul ala maxim de plata este pana la 15 martie 2019 dar daca aveti urgent nevoie, platiti acum si mergeti cu chitanta la casa de sanatate. Pana se vor lamuri ei si pana o sa le mearga si sistemul, e mai sigur asa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata cass persoane fara venit Gabiliviu75 Gabiliviu75 Buna ziua! Am depus declaratia 212 ca persoana fara venituri. Azi am platit Cass 1140 ron si am primit chitanta doar pentru iulie - decembrie 2018. In ... (vezi toată discuția)
Declaratie unica pfa, cass platit anticipat wrunning wrunning Buna ziua! Ca persoana fizica, in anul 2018, nu am avut niciun fel de venit si la finalul anului am achitat suma de 1440 lei, echivalentul a 6 salarii minime ... (vezi toată discuția)
Pensie din strainatate siny siny Buna, incepand cu martie 2018 m.am repatriat in ro si primesc o pensie de urmaș dintr un stat ue. Am depus certificatul de rezident fiscal in ro incepand cu ... (vezi toată discuția)