avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 566 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Plata CASS persoane fara venit
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Plata CASS persoane fara venit

Buna ziua! Am depus declaratia 212 ca persoana fara venituri. Azi am platit Cass 1140 ron si am primit chitanta doar pentru iulie - decembrie 2018. In conditiile in care deja platisem 570 ron pentru ianuarie-martie 2018. Pe unde am intrebat la Anaf Constanta nu m-au putit lamuri. Ce as putea face ?
Cel mai recent răspuns: Gabiliviu75 , utilizator 15:18, 9 August 2018
Trebuia sa fi platit doar diferenta Ramane in cont acolo la finante si sa se faca regularizarea cand veti plati pentru 2019. Pastrati si chitantele cu aceste plati din acest an.
Multumesc mult!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obligatii cas estimate ... nu am incasat suficienti bani (facturi fiscale) educ2012 educ2012 -Am deschis PFA in februarie (2018). \"Sunt in primul an\". -Am completat Declaratia Unica in 10 august 2018. -Am incasat (Facturi Fiscale) 7100 lei ... (vezi toată discuția)
Declaratie unica pfa, cass platit anticipat wrunning wrunning Buna ziua! Ca persoana fizica, in anul 2018, nu am avut niciun fel de venit si la finalul anului am achitat suma de 1440 lei, echivalentul a 6 salarii minime ... (vezi toată discuția)
Dovada plata cass in 2018 PJF PJF Buna ziua, avand in vedere ca termenul de depunere al formularului 212 este 15 iulie 2018 iar termenul de plata este decembrie 2018, ce se intampla in ... (vezi toată discuția)