avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 690 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Bună ziua
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Bună ziua

Momentan sunt în șomaj și a-și dori o pensie de boală am probleme de sănătate am 3 operați am probleme și cu tiroida cu cervicala sunt au mai slăbuț nu mai am putere de munca ani lucrați a-și avea cu anul asta 28
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 15:06, 16 Aprilie 2018
Detalii aici:

[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cu bolile mele ma i cadrez la pensionare pe caz de boala? Chiriac Violeta Chiriac Violeta Am 59 de ani.. Am scolioza dorso lombara cu convexitate spre dreapta în forma de S cu rotație pe ax, artroza și gonartroza, hernie cervicala și hernie de ... (vezi toată discuția)
Pensie pe caz de boală. bună ziua aș dori o informație legată de pensia pe caz de ... Utilizator33 Utilizator33 Bună ziua Aș dori o informație legată de pensia pe caz de boală. Dacă nu am muncit deloc, dar am probleme de sănătate, pot cumpăra zile pentru ... (vezi toată discuția)
Intrebare pensie de boala si varsta si consecinte ContSters442583 ContSters442583 Buna ziua, Mama colegului meu are urmatoarea situatie: are 51 de ani, 28 ani vechime. Momentan e in somaj, a lucrat tot cu minim pe economie in cartea de ... (vezi toată discuția)