avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 928 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... recuperare debit firma de recuperare
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

recuperare debit firma de recuperare

Bună ziua ! În anul 2013 am renuntat la contractul cu romtelecom. am plătit toate facturile la zi și cam de vreo doi ani mai bine zis din 2016 tot primesc plicuri cu diverse înstiințări de la getback, că am de plătit suma de 902,48 Ron, contravaloarea contractului cu romtelecom. de vreo două saptămani mi-au aflat nr. de telefon si in fiecare zi primesc cate 5 sau 6 apeluri de la diverse nr. de telefon, cât si mesaje! Ce mi se poate întampla daca nu platesc?
Ultima modificare: Luni, 16 Aprilie 2018
llululiliana, utilizator
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 20:24, 18 Aprilie 2018
Ati primit vre-un act doveditor al inceperii vreunei executari silite ?
Bună dimineața ! Am primit doar câteva înștiințări referitoare la această sumă .
Va pot da in judecata si apoi sa va execute silit.
Este insa posibil sa se fi prescris.
Incercati sa va angajati avocat daca va da in judecata si este posibil sa castigati procesul si sa scapati de datorie.
Vor plati ei si avocatul dvs.
Ultima modificare: Miercuri, 18 Aprilie 2018
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Creditexpress stefanirina stefanirina Buna ziua!Am si eu o mare problema cu cei de la Credit Express...in 2011 am facut un abonament de internet mobil de la Romtelecom si ulterior am facut o cerere ... (vezi toată discuția)
Prescriere debit razvan22 razvan22 Buna ziua...Va contactez in legatura cu o datorie la romtelecom in valoare de 3500 cu scadenta in ian 2013 cesionat catre getback recovery in aug 2014...pana ... (vezi toată discuția)
Credit cu buletinul neplatit de 9 ani. croco_madness croco_madness Va salut , in urma cu circa 10 ani am facut un credit cu buletinul in valoare de 10.000ron, am achitat pe vremea aceea circa 2000 ron din suma dupa care am ... (vezi toată discuția)