Buna ziua, lucrez pe dustributie ca conducator auto si acu 3 zile mi sa rupt discu de la ambreiaj la masina, astazi a facut sefu o constatae si a dat vina pe mine oprindumi salariu pentru a repara masina, e posibil asa ceva?
Imi pare rau sa va dezamagesc - de prin anii 2000 am de a face cu ”neamul lui Manivela”.
Asta nu exclude cu ceea ce se intampla intr-o sala de judecata, intr-un dosar.
Chiar daca seful de coloana (devenit intre timp manager parc auto) ”stie cu ochii inchisi ce fac soferii” in sala de judecata stiinta lui trebuie dovedita cu inscrisuri. Simplele afirmatii nu pot constitui probe intr-un dosar.
Daca va plati sau nu acel disc de ambreiaj ramane la latitudinea instantei de judecata care trebuie sa obtina opinia unui expert - opinie care trebuie exprimata in scris si dovedita.
Nu spun ca angajatorul are sau nu dreptate - trebuie sa-si dovedeasca cererile sale.
Nu ne putem pronunta asupra cauzei pentru care acel disc de ambreiaj a cedat doar pe baza afirmatiilor sefului de coloana sau ale utilizatorului autoturismului.
danyel4269
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Viorel 55 ,cum spunea si dl.avocat.doar instanta poate decide daca poate pune poprire pe salariu.mai cititi legea si dupa aceea vorbiti,in speta codul muncii
Ca si personal din cadrul unui service auto, va spun ca nu prea este legal. Discul de ambreiaj este in garantie. Daca s-a pus un produs no name de 2 lei, atunci 2 lei face si putini kilometri.
Problema service auto
Offset
Salutare!
Am o problema delicata cu un service auto, am inteles ca nu am voie sa postez numele asa ca voi evita acest lucru
Pe data de 3 noiembrie 2014 m-am ... (vezi toată discuția)