avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1058 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Probleme din cauza bunicii mele: a făcut un testament ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Probleme din cauza bunicii mele: a făcut un testament în favoarea nepoților de frate, nu a mea. Pot ataca testamentul?

Mama mea a decedat in 2004, iar bunica mea ( mama mamei mele) a decedat in 2006, Am vrut sa fac succesiunea dupa bunica mea dar am patit ceva foarte urat. Bunica mea a lasat un testament prin care in loc sa imi lase averea ei mie caci sunt fiul fiicei sale) a lasat averea copiilor fratelui ei , adica verilor mamei mele, deci nepotilor ei de frate cum ar veni. Eu ce pot face in aceasta situatie, pot ataca testamentul bunicii mele moarte? Si pot sa-i dau in judecata pe verii mamei mele care au facut succesiunea dupa bunica mea?
Ultima modificare: Joi, 19 Aprilie 2018
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: LISONELTA300 , utilizator 18:57, 20 Aprilie 2018
4 din 4 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca sunteti asa sigur de ce ne mai ocupati timpul?
Am intrebat, am cerut si eu o parere, domnule adimanea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenitori si cotele ce le revin Marius275768 Marius275768 A murit mama, apoi a murit fratele si apoi a murit tata si eu am ramas singura. Fratele meu nu a fost casatorit dar are 2 copii legitimi. Dupa moartea mamei si ... (vezi toată discuția)
Testament liviuursu liviuursu Mama mea vrea sa-mi faca testament prin care sa-mi treaca toata averea sa.Am un frate care a decedat .El are doi copiii.Intrebarea mea este daca dupa decesul ... (vezi toată discuția)
Testament alibarcan alibarcan buna ziua va rog sa ma ajutati si pe mine ,sa-mi raspundeti la intrebare... mama mea a decedat in februarie 2009. din august 2006,a intocmit la notar un ... (vezi toată discuția)