avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 844 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... pasaport copii
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

pasaport copii

am divortat in 2010 pe legea veche, am nevoie de acordul tatalui pentru a iesi din tara sau pentru a face pasaport copiilor, avand in vedere ca am custodie unica?
Cel mai recent răspuns: marybella , utilizator 16:29, 17 Aprilie 2018
Daca aveti custodie exclusiva, atunci nu aveti nevoie de acordul tatalui pt eliberarea pasaportului si nici pt a iesi din tara.
Va multumesc frumos! doamna av.Gerber.
Ultima modificare: Marți, 17 Aprilie 2018
marybella, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Iesirea din tara cu minorul dupa divort Raluca Sion-Rusu Raluca Sion-Rusu Buna ziua! Am intampinat o problema de curand. Situatia este urmatoarea: am divortat in anul 2010. In urma divortului, minorul mi-a fost incredint conform ... (vezi toată discuția)
Buna seara. sunt divorțată de 8 ani, după divorț avem custodie ... nataliacatisov@yahoo.ro nataliacatisov@yahoo.ro Buna seara. Sunt divorțată de 8 ani, după divorț avem custodie comuna asupra minorului, in toți acești ani tatăl copilului nu ia plătit niciodată ... (vezi toată discuția)
Plecare din tara minori - perinti divortati anca31 anca31 Buna ziua, Va rog daca aveti timp sa ma ajutati cu o informatie. Doresc sa va prezint următoarea situaţie - sunt divorţată de 2 ani şi am doi copii ... (vezi toată discuția)