avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1670 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Formularul S1
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Formularul S1

Buna ziua. Va deranjez cu urmatoarea intrebare :Sant cetatean Roman, cu dubla cetatenie romana - italiana. Sant pensionata in Romania si primesc pensie si in Italia (unde am lucrat legal 7 ani). Pentru sotul meu, rezident in Italia, am depus formularul S1 si mi-au spus ca trebuie sa depun si pentru mine acest formular. Nu cred ca este normal si legal tinand cont de faptul ca eu am si cetatenia italiana. Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Maya1951 , utilizator 15:46, 19 Aprilie 2018
Cine v-a spus ca trebuie si pentru dvs.?
Functionara de la ASL 2 Liguria, careia i-am dus formularul S1 pentru sotul meu care este pensionar roman, rezident in Italia. Va multumesc mult pentru bunavointa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cass din chirie cetatean strain pensionat in tara de origine telenar telenar Buna ziua, Un cetatean strain pensionat in sistemul de pensii al Italiei, cu rezidenta fiscala in Romania, care are detine o locuinta proprietate personala ... (vezi toată discuția)
Casatorie in strainatate (italia) cojocaru_d35 cojocaru_d35 Buna ziua ! Sant casatorita in strainatate,Italia ,cu un cetatean italian si as vrea sa stiu daca certificatul de casatorie trebuie inregistrat obligatoriu si ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. am o mica nelamurire in legatura cu formularul s1. ... Fivi Coman Fivi Coman Buna ziua. Am o mica nelamurire in legatura cu formularul S1. E valabil si pentru pensionari? Tatal meu e pensionar in Romania dar acum locuieste cu mine in ... (vezi toată discuția)