avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 432 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... hartuire la telefon
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

hartuire la telefon

Cum pot dovedi ca sunt hartuita la telefon?
imi este frica sa mai merg pe strada si sa merg la serviciu?

Multumesc
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Incercati sa inregistrati conversatiile. Depuneti plangere penala impotriva faptuitorului.
De ce va este frica?
Ce face sau ce va temeti ca va face?
Ați încercat blocarea acestui apelant? telefoanele moderne au această funcție a blocării numerelor aparținând unor persoane care nu ne dorim să ne sune. Sigur, ar putea fi o cartelă care, odată blocată , hărțuitorul va lua alta. În acest caz acționați prinr-o plângere penală și solicitați punerea sub urmărie a telefonului dvs. Faceți precizarea că vă temeți pentru viața dvs. pentru a se lua în serios cercetările.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sunt hartuita telefonic de o persoana necunoscuta ioana35 ioana35 Buna ziua! De mai bine un un an jumatate, nici nu realizez cat de veche este problema, pt ca nici nu mi-am dat seama cand a inceput, o persoana ma tot ... (vezi toată discuția)
Amenintari tel cu nr privat angelrain angelrain primesc telefoane cu numar privat des in care sunt injurata si amenintata.se poate afla cine este cel care ma suna?numarul nu mi-l pot schimba pentru ca este ... (vezi toată discuția)
Cartela cu abonament mobil blocata LAURAMARIANA LAURAMARIANA Buna ziua.Mi-am facut in data de 13.08 .2014,un abonament de telefonie mobila la Digi,cu 5 euro nelimitat in orice.Am vorbit intr-o zi vreo 8 ore,dat tot in ... (vezi toată discuția)