avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 455 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Problema pensie decedat
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Problema pensie decedat

Buna ziua.
Mama mea a decedat in data de 09.04.
Spunând la casa de pensii mi s.a spus ca ultima pensie a fost virata in contul de la CEC acolo lua ea, in 13.04 si mi s.au solicitat niste documente pe care le.am pus la dispozitie doamnei de acolo.
Ideea este ca in 12.04 pe card erau 24.80 lei iar dupa virarea pensiei soldul este 0.
Ce se poate sa se fi intamplat? Multumesc
Ultima modificare: Marți, 17 Aprilie 2018
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: timmi , utilizator 12:40, 17 Aprilie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Tot la unitatea bancara trebuie sa intrebati ce s-a intamplat.
Pot merge cu actual de deces, fara succesiune?

george-neagu a scris:

Tot la unitatea bancara trebuie sa intrebati ce s-a intamplat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inselaciune, probabil mihai06 mihai06 buna ziua si multumesc celor care vor raspunde.in anul 2011 tatal meu a decedat in urma unei afectiuni cardiace ,fratele meu care locuia impreuna cu el a gasit ... (vezi toată discuția)
Refuz la casierie de incasare rate dupa divort alexandruB88 alexandruB88 Inaintea divortului cu aproximativ 10ani, a fost achizitionat prin intermediul primariei un imobil prin rate. Acum dupa divort, dupa schimbarea numelui, cu ... (vezi toată discuția)
Succesiune partiala pt banii din cont bancar? iasminabran iasminabran Buna ziua, vin si eu cu un caz: -mama a decedat de 1 luna si are deschis la banca -Raiffeisen Bank, un cont pt virare salar (lucrase pana in martie) si ... (vezi toată discuția)