avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 458 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... contract asociere in participatiune
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

contract asociere in participatiune

Am un S.R.L si vreau sa inchei un contract de asociere in participatiune cu 20 de PFA-uri. Prin acest contract eu vin cu spatiu,utilitati,materie prima , si pfa-urile cu munca efectiva si experienta lor in domeniu.
Nu am gasit nici o interdictie legata de acest tip de asociere nici in legea 31/1990 sau codului comercial , si nu stiu daca exista vreo interdictie a pfa-urilor in domeniu (eu una nu am gasit asa ceva) .Daca aveti cunostinte de vreo reglementare care sa interzica acest tip de asociere ca rog ajutati-ma
Cel mai recent răspuns: ancageorgescu , utilizator 08:03, 28 Octombrie 2009
Incheierea unui astfel de contract de asociere in participatiune este perfect legala!
Nu exista interdictii legislative in aceasta privinta!
Mai jos aveti cateva linkuri cu modele de contracte de asociere in participatiune!
[ link extern ]

[ link extern ]

[ link extern ]

SUCCES!
=D>
Multumesc frumos pentru raspuns, si link-urile atasate sunt foarte utile

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract asociere in participatiune ancageorgescu ancageorgescu Am un S.R.L si vreau sa inchei un contract de asociere in participatiune cu 20 de PFA-uri. Prin acest contract eu vin cu spatiu,utilitati,materie prima , si ... (vezi toată discuția)
Un alt fel de asociere? inquisitor inquisitor Se poate efectua o asociere intre 2 persoane juridice (fiecare vine cu ceva diferit, de ex., una cu brevetul, cealalta cu mana de lucru si spatiu), dar FARA ... (vezi toată discuția)
Model contract de comodat pentru autoturism de pe pf pe pfa raul78 raul78 Ma intereseaza un model contract de comodat pentru autoturism de pe pf pe pfa care sa fie cat mai explicit (sa cuprinda obligatii, clauze intre parti s.a.m.d.) ... (vezi toată discuția)