avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 768 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Venituri din dividende SRL pe perioada concediului de ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Venituri din dividende SRL pe perioada concediului de crestere a copilului

Exista riscul suspendarii indemizatiei de crestere a copilului daca persoana aflata in concediu de crestere a copilului realizeaza venituri din dividende obtinute de la firma proprie ?
Sunt aspecte care trebuie avute in vedere/tinut cont in aceasta privinta ?

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:07, 17 Aprilie 2018
Cel mai bine intrebati la ANPIS, intrucat legislatia nu mentioneaza expres ce venituri se pot sau nu realiza pe durata CCC.

ANPIS - Agenţia Naţională pentru Plăţi şi Inspecţie Socială
[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dividende -indemnizatie ccc 2017 TLarisa TLarisa Buna ziua, Ma regasesc in urmatoarea situatie: - din 16 ian 2017 am intrat in CCC; - sunt asociat intr-un SRL si voi beneficiaa de dividende pt anul ... (vezi toată discuția)
Doresc sa imi vand garsoniera, pierd indemnizatia de crestere a copilului, daca realizez acest venit? teodora81 teodora81 Buna seara, in acest moment sunt in concediu de crestere copil. Beneficiez de indemnizatie, dar pe de alta parte detin un imobil, dobandit inainte de casatorie ... (vezi toată discuția)
Cine imi suspenda in continuare cim? EricaTimea EricaTimea Sunt in concediu de crestere a copilului pana luna viitoare. Intre timp s-a nascut al doilea copil si trebuie suspendat in continuare CIM. Problema este ca s-a ... (vezi toată discuția)