avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 400 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Contributie financiara crestere copil dupa divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Contributie financiara crestere copil dupa divort

In conventia de divort incheiata la notar se precizeaza ca parintii participa in mod egal cu suma de 500 lei fiecare la cresterea celor doi copii, acestia locuind cu mama iar tatal avand dreptul de a pastra legatura cu copiii. Intrebarea este: unde se duc acesti bani? Eu inteleg ca acestia merg la domiciliul mamei si respectiv al copiilor.
Multumesc!
Ultima modificare: Marți, 17 Aprilie 2018
dendaralan, utilizator

Alte discuții în legătură

În urma divorțului, de comun acord, am stabilit domiciliul ... iDorin iDorin În urma divorțului, de comun acord, am stabilit domiciliul copiiilor la mamă și custodie comună. Mai mult, am rămas în aceeași casă cu fosta soție ... (vezi toată discuția)
Micsorare pensie alimentara mari26 mari26 Buna ziua, Am divortat la notar, motiv pentru care fosta mea sotie a impus conditia ca nu va semna actele de divort decat daca va primi o pensie alimentara ... (vezi toată discuția)
Răpire de minor? nepotul nostru n-a fost adus înapoi de tata la domiciliul stabilit prin acord notarial titi2013 titi2013 Buna ziua. Fiica noastra a fost casatorita legal, in urma casatoriei avand un copil (4 ani). Intre timp au divortat la notar in orasul Drobeta Turnu ... (vezi toată discuția)