avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 674 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Prins cu marijuana
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Prins cu marijuana

Salut. Am fost prins in urma unui control pe strada de catre civili cu o tigara in foita care continea 0.2 grame de marijuana. Am fost cooperativ. Am fost la sectie cu jandarmii. Acolo s-a completat acea declaratie/constatare. Tigareta a fost pusa intr-un plic cu sigiliu. Mi s-au facut poze. Am declarat ca tigareta am primit-o gratis de la o persoana necunoscuta in club, zilele trecute si urma sa o fumez/consum propriu. Este prima mea abatere. Pe langa acestea am mai lasat numarul de telefon. Cel care s-a ocupat de completarea hartiilor a spus ca nu patesc nimic, ca nu voi primi citatie. A spus doar ca se poate sa fiu sunat pe telefon zilele viitoare daca este nevoie sa mai declar alte informatii, dar nu este obligatoriu. Peste tot pe net am citit ca se primeste citatie. Sa ma astept la citatie?
Daca era drog o sa fiti citat sa dati declaratie la procuror.
Aveti dosar penal si sunteti cercetat penal.
Daca era o tigara Kent nu va mai cita pentru audiere.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
S-a intocmit dosar penal si s-a inceput urmarire penala ”in rem” sub aspectul savarsirii infractiunii prevazute si pedepsite de art. 4 din Legea 143/2000.
Proba a fost trimisa la expertiza, dupa ce o sa vina rezultatul si daca acesta confirma ca substanta este drog, organul de up dispune ca urmărirea penală să se efectueze în continuare faţă de dvs, moment de la care dobanditi calitatea de suspect si veti fi citat de procurorul DIICOT.
Este posibil sa dureze cateva luni, posibil chiar un an pana veti fi citat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Flori cbd de la magazin banana456 banana456 Buna ziua, recent am achizitionat cantitatea de 2g de inflorescenta cannabis de la DoctorCannabees ... (vezi toată discuția)
Care sunt urmările după ce sunt prins pe stradă cu mai puțin de un gram de marijuana? Andrei97z Andrei97z Am fost prins pe strada cu mai putin de un gram de Marijuana. Am fost dus la sectie , am dat declaratie si as dori sa stiu care sunt urmarile. Mentionez ca nu ... (vezi toată discuția)
Jandarmii au gasit o tigara cu iarba la mine. untanar untanar In aceste zile au gasit la mine o tigara cu iarba jandarmii intr-un club. Este prima data cand se intampla asa ceva, Asta a fost primul meu incident cu legea. ... (vezi toată discuția)