avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 749 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Succesiune

Buna ziua.Cum se realizeza dezbaterea mostenirii in situatia in care tatal a decedat si mostenitorii sunt: sotia, o fiica de l cei doi soti, doua fiice din prima casatorie a defunctului si un fiu dintr-o relatie anterioara a sotiei supravietuitoare. Mentionez ca cele doua fiice vitrege au refuzat dezbaterea amiabilă la notar si ulterior vanzarea bunului ( casa si teren) cf cotelor legale.Bunurile au fost dobandite in timpul casatoriei cu sotia supraviețuitoare si ceilalti doi copii majori doresc sa fie parte comuna cu ea.Cheltuielile cu inmormantarea cum se impart daca au fost suportate doar de sotie?
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 19:25, 17 Aprilie 2018
Dezbaterea succesiunii se realizeaza in instanta. Contactați un avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce drepturi am catalina45 catalina45 buna ziua. sotul meu a decedat si mostenitori sunt ficele din prima casatorie si eu. insa, in actele apartamentului si autiturismului nu este si numele meu ... (vezi toată discuția)
Succesiune- cum exact? Alina Cretu Alina Cretu Un barbat decedat in urma cu 1 luna are ca mastenitori pe fiica sa si pe cei treii nepoti(fii fiului sau vitreg-mort in urma cu aproximativ 20 de ani).Pamantul ... (vezi toată discuția)
Succesiune frati vitregi anmarr anmarr buna seara am o dilema. tatal meu a murit de curand, iar eu sunt singurul copil rezultat din casatoria lui cu mama mea. ei au dobandit in timpul casatoriei ... (vezi toată discuția)