avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 798 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

proprietate

in septembrie 2016 fratii tatalui meu decedat m au dat in judecata pt iesirea din indiviziune a unor terenuri ramase mostenire dupa bunicul din partea paterna . la impozite si taxe locale eu sunt trecuta proprietara a doua terenuri, pe care ei vroiau sa mi le lase mie mostenire. mentionez ca eu nu am fost nicaieri, nici la registrul agricol nici la impozite sa declar ca eu sunt proprietara . la proces le am propus ca le cedez cota mea de mostenire cu anumite conditii pe care ei le au acceptat . sentinta s a dat in decembrie 2017. acum am primit somatie de plata pt impozitul pe cele doua terenuri pt anul 2017-2018. de la ce data sunt ei proprietarii terenurilor ? legal, cine trebuie sa achite impozitul pe 2017-2018 ?

Alte discuții în legătură

Neintelegeri colega3 colega3 in 2016 fratii tatalui meu decedat m au dat in judecatapt suplimentarea succesiunii dupa bunic cu terenuri intra si extravilane si iesirea din indiviziune. Eu ... (vezi toată discuția)
Cedare cota mostenire colega3 colega3 fratii tatalui meu decedat m au dat in judecata pt iesirea din indiviziune si impartirea unor terenuri. mentionez ca tata a decedat acum 20 de ani. succesiunea ... (vezi toată discuția)
posesorul de rol in registrul agricol este considerat proprietar? monalisa1116 monalisa1116 Buna ziua, As dori un raspuns la o intrebare: daca dupa decesul bunicii matusa mea si unchiul meu (decedati acum)si-au impartit si trecut in rolul fiecaruia ... (vezi toată discuția)